in Press Releases | 14.03.2017.

Bild Studiju uručena ELIT plaketa

Ekonomska laboratorija za istraživanje tranzicije-ELIT, nevladina organizacija osnovana 2005. godine radi unapređenja crnogorskog ekonomskog izdavaštva, dodijelila je Bild Studiju plaketu u znak zahvalnosti za pomoć prilikom pokretanja online verzije časopisa Montenegrin Journal of Economics

by: Jovana Đuričić

Profesori dr Radislav Jovović i dr Veselin Drašković su, na Ekonomskom fakultetu UCG, uručili plaketu našem Milanu Markoviću, kome pripadaju glavne zasluge za odlično funkcionisanje ELIT-ove online baze znanja.

Bild Studio je učestvovao u kreiranju veb sajta ove nevladine organizacije, a sada radi i na njegovom održavanju.

Svečanost povodom uručivanja ove nagrade organizovana je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, koji je partner i saradnik u kreiranju i izdavanju ovog časopisa. Uručivanju nagrade prisustvovali su i Tarik Zaimović, direktor Bild Studija, Danilo Purić, Tech Lead, Stefan Planić, Project manager i Batrić Krvavac, Business development associate.

Ponosni smo na činjenicu da, ne samo što konstantno učimo i radimo na unapređenju kvaliteta svojih usluga, već pomažemo i drugima da dođu do najuzvišenijeg cilja - znanja.

U ostalim kategorijama

Pogledaj sve