Tu sam da sijam!

14. oktobra Epikad i Bild Studio su u saradnji sa svojim partnerima UNIQABaba GanušLedo Crna Gora i Brain Media organizovali posjetu ergeli Konjičkog saveza Crne Gore.

Bild Studio već par godina sarađuje sa Konjičkim savezom Crne Gore. A, kako se svaka saradnja oslanja, prije svega, na prijateljstvo, odlučili smo da obradujemo djecu iz Udruženja roditelja djece sa teškoćama u razvoju-Podgorica, posjetom Konjičkom klubu Budućnost u Donjoj Gorici.

Konjički kluba Budućnost omogućio je da se 18 mališana po prvi put nađe u ulozi jahača, a Zekica je bio raspoložen da svima pruži priliku da se oprobaju.

Drugari iz Brain Media pobrinulii su se da mališani svoje sunce uvijek nose sa sobom i obezbijedili nam besplatnu štampu majica koje smo pripremili za sve!

UNIQA osiguranje je za svu djecu obezbjedila grupnu polisu osiguranja u slučaju nezgode u trajanju od godinu dana.

Kako kažu zajedno smo i ljepši i jači, a to se pokazalo i ovoga puta! Da nam ne zafali energije za jahanje, pobrinuo se naš partner Baba Ganuš, koji je za mališane pripremio zdrave sendviče i grickalice. Ledo Crna Gora nas je, na kraju, sve zasladio sladoledima, ali i obradovao Ledo Medo medvjedićima, koje su djeca sa oduševljenjem dočekala.

Otkrili smo da među mališanima ima i umjetničkih duša i na poklon dobili crteže koji će od sada krasiti naše prostorije.

Osim crteža i pozitivne energije, sa sobom nosimo i najljepšu poruku ovog druženja, koju svi tek onako, ponekad zaboravimo, a to je da kažemo sebi svakog dana: “Tu sam da sijam!

Ukazali su nam svoje povjerenje
Postani jedan od njih