in Press Releases | 03.07.2018.

Saradnja ADP-Zid i Bild Studija

Dugogodišnja saradnja sa Asocijacijom za demokratski prosperitet Zid (ADP-Zid) iznjedrila je veliki broj uspješno realizovanih aktivnosti, a nedavno je krunisana potpisanim memorandumom o saradnji.

sanja's picture
by: Sanja Mračević

Saradnja ADP-Zid i Bild Studija se prevashodno bazira na razmjeni informacija i primjera dobre prakse u cilju pobošljanja položaja mladih u procesu zapošljavanja, kao i partnerskoj podršci i saradnji u cilju stvaranja mogućnosti za povećanje zapošljivosti mladih. Pored toga, i zajedničko djelovanje i organizovanje javnih i stručnih konferencija vezanih za zapošljavanje i aktivne mjere zapošljavanja, ići će se u pravcu smanjenja stope nezaposlenosti mladih.

Potpisnice sporazuma, Sanda Rakočević, u ime ADP-Zid, i Aleksandra Bošković, u ime Bild Studija, usaglasile su da se memorandum o saradnji zasniva na principima partnerstva, konsenzusa, transparentnosti, odgovornosti, obostranog interesa, međusobnog informisanja i autonomnosti obje strane.

ADP-Zid je organizacija civilnog društva, osnovana 1996. godine u Podgorici, sa ciljem razvoja programa okrenutih kvalitetu života, razvoju i društvenoj odgovornosti svih aktera u zajednici. Svi programi organizacije zasnovani su na principima nediskriminacije, cjeloživotnog učenja i jednakih šansi za sve, kao i na vrijednostima organizacije kao što su participativnost, inovativnost, kreativnost, solidarnost i građanski aktivizam.

Razmjenom znanja i daljim zajedničkim angažovanjem, uvjereni smo da ćemo ostvariti generalni cilj koji je usmjeren ka ostvarivanju društvene dobiti - zapošljavanje mladih.

Pratite nas, mi jedva čekamo da vam pokažemo buduće rezultate zajedničkog rada. :)

U ostalim kategorijama

Pogledaj sve