1521

 

Nije bilo jednostavno prihvatiti izazov i “preseliti” medija monitoring u digitalnu formu i učiniti medijski materijal dostupnim svima u svakom trenutku. Uz inovativna veb i mobilna rješenja, dragocjeno vrijeme, potrebno za tradicionalne načine prikupljanja podataka, postalo je prošlost.

Poseban izazov, prilikom razvoja softvera, bio je stvaranje mogućnosti da se u svakom trenutku funkcionalnosti mogu birati i prilagođavati, zavisno od potreba za određenom vrstom informacija.

Sve u jednom softveru

Uz pomoć pretrage klipinga možete naći sve objave koje sadrže odabranu ključnu riječ. Prilikom korišćenja ovog sistema, nećete naići na ograničenja, jer je informacije moguće tražiti za određeni vremenski period, birati medije i rubrike. Ključne riječi možete tražiti u kontekstu tačne fraze ili jedne konkretne riječi, kako god da odgovara vašim preferencijama.

Kreirali smo mogućnost da pratite sve objave u realnom vremenu, a omogućena je i analiza širokog spektra medija, pogodnost praćenja društvenih mreža i sistem notifikacija, koji vam šalje obavještenje kada se ime vašeg brenda pojavi u nekoj objavi. 

Takođe, sa ciljem što adekvatnije pretrage, moguće je pretraživati institucije ili osobe, koje mogu biti u svojstvu subjekta ili objekta, što u potpunosti sužava rezultate pretrage i optimizuje ih.

Monitoring reklamiranja i na telefonu

Informacije su sada dostupne i na smart telefonu, što omogućava cijelodnevnu upućenost, na dohvat ruke. 

Monitoringom smo omogućili jednostavan pregled podijeljen po kategorijama medija, sa detaljnom statistikom u vidu grafika. Sada je jednostavno uporediti procentualno izražen odnos između pojavljivanja tražene kompanije u reklamama i ostalih izabranih kompanija. Na ovaj način, vrlo slikovito možete vidjeti vašu poziciju u odnosu na poziciju konkurenata, ali i rezultate vaših promotivnih kampanja.

Razvili smo i posebnu pogodnost softvera - alert kliping, gdje je svega 5 minuta nakon objavljivanja informacije, moguće dobiti obavještenje u vidu SMS-a ili mail-a o vrsti sadržaja, koji je objavljen, kao i o kanalu objave.

Unapređenjem softvera, omogućili smo da obavještenja budu praćena i linkom, pomoću kojeg se odmah pristupa video fajlu ili veb stranici sa željenim sadržajem.

Rezultati pretrage

Imali smo u vidu da je korisnicima softvera najbitnije obezbjediti analizu same pretrage. Upravo iz tog razloga, omogućili smo da putem samo jednog klika, korisnik može export-ovati i sačuvati rezultate u u Excel ili pdf formatu, ili ih odmah štampati, direktno iz interfejsa. 

Možete iskoristiti mogućnost besplatnog testiranja usluge klipinga medija u trajanju od 7 dana za sve kompanije i institucije, kako biste se i sami uvjerili u kvalitet ovog sistema.

Lična arhiva

Kada korisnik želi da sačuva određene rezultate pretrage može ih skladištiti u posebnom folderu, zasebnoj - ličnoj arhivi. Ličnu arhivu možete kreirati prema sopstvenom nahođenju, dodavati posebne foldere, kategorizovati određene sadržaje i iste brisati, dodavati i ažurirati.

Takođe, integracijom cjelokupne baze podataka, omogućili smo i pristupanje bazi ranijih objava, tako da u bilo kom trenutku možete pročitati sve prethodne objave, koje se nalaze u našoj bazi, pa i njih dodati u foldere lične arhive.

Prilagođavanje potrebama

Za nas digitalne biblioteke medijskih objava jesu nešto što predstavlja novo polje usavršavanja i napretka, a mi ćemo i dalje ići u korak sa najsavremenijim standardima i dostignućima u ovom polju, kako bismo pružili adekvatno korisničko iskustvo.

Novi, jedinstveni izazovi koje rado prihvatamo su pred nama, a ono što vam sigurno možemo obećati je da ćete uz pomoć našeg servisa biti u toku sa svim dešavanjima, ali i obezbjeđeni svim neophodnim informacijama.

Pogledaj projekte iz ostalih kategorija

View all portfolio