Elektroprivreda Crne Gore - Redizajn portala

810

Portal Elektroprivrede Crne Gore je osvanuo je u novom ruhu! Spoj je tradicije i najmodernije tehnologije koji može odgovoriti na sve zahjteve današnjeg modernog interneta.
Projekat je trajao 12 mjeseci, uloženo je mnogo truda, znanja i inovacija.
 


 

Za upravljanje promjenama i kordinaciju projekta bili su zaduženi naš projektni menadžer Stefan Planić, Filip Vojinovic - specijalista u Sektoru za kreiranje imidža Elektroprivrede Crne Gore, i Nikolina Radulj - projektni menadžer agencije MAMA International, dok su za razvoj i dizajn bili zaduženi dizajneri, koderi, developeri i server administratori iz naše agencije.
 


 

Cilj redizajna postojećeg portala je da omogućimo korisnicima Elektroprivrede Crne Gore da na jednom portalu pronađu sve potrebne informacije za fizička i pravna lica, i da u isto vrijeme portal bude pregledan i vrlo jednostavan za korištenje.
 


 

Osim novog tehnološkog rješenja novi portal donosi i novo vizuelno rješenje.

Uz klasičan pregled informacija, na početnoj stranici se nalaze unaprijeđene servisne informacije koje Vam mogu dati uvid u termine i lokacije prekida napajanja električne struje, koje su prestavljene preko interaktivne google mape.
 


 

Od novih funkcionalnosti izdvajamo najbitnije:
 


 


 


 


 

Pogledaj projekte iz ostalih kategorija

View all portfolio