• Web analiza i povećavanje posjeta

  Pomoću savremenih web alata naši analitičari će identifikovati realne potrebe posjetilaca i dati predloge za poboljšanje izgleda i sadržaja kako bi povećali broj posjeta web sajta.
 • Razvoj proizvoda i projektni menadžment

  Analiziramo, pravimo planove, osmišljavamo i unapređujemo proizvodne i projektne procese uz predloge i ideje za dugoročnu održivost proizvoda i projekata.
 • Analiza biznisa kroz informacione tehnologije

  Naši eksperti iz oblasti tehnologije će analizirati i unaprijediti Vaše poslovne procese uz povećanje produktivnosti Vaših timova i smanjenje troškova automatizacijom i uvođenjem informacionih sistema.
 • Procjena upotrebljivosti dizajna (Usability evaluations)

  Pošaljite nam dizajn Vašeg proizvoda, web sajta, mobilne aplikacije ili drugog korisničkog interfejsa i mi ćemo ga testirati i procijeniti da li je u skladu sa novim trendovima, provjerenim dizajn paternima i standardima.
 • Razvoj brenda

  Sveobuhvatnim uslugama iz oblasti dizajna, mobilnih i web platformi uz marketing i konsultacije naših lidera omogućujemo Vam da komunicirate sa svim korisnicima uz konstantno unapređenje Vašeg brenda.
 • Obuke, kursevi i seminari

  Naši lideri, među kojima su predavači na fakultetima, će Vam prenijeti znanje iz oblasti dizajna, informacionih tehnologija, marketinga, menažmenta i finansija uz primjere i praksu realnih potreba tržišta.
 • Strategija sadržaja

  Analiziramo, planiramo, kreiramo, optimizujemo i objavljujemo sadrzaj na nacin koji najbolje prezentuje Vas biznis, posao, uslugu ili proizvod.

Prvo Vas pažljivo slušamo. Zatim, počinjemo razgovor na temu Vaših potreba i naših predloga.

Pažljivo analiziramo sve Vaše potrebe na osnovu čega temeljno istražujemo sve mogućnosti. Potom radimo ono što je najbolje za Vaš biznis. Ovo je naš recept za siguran uspjeh.

Naši eksperti će vam pomoći da analizirate i prevaziđete poslovne izazove i šanse.

Povećajte produktivnost automatizacijom poslovnih procesa preko informacionih sistema.

50% potencijalnih poslova se gubi iz razloga što korisnik ne može naći potrebnu informaciju na sajtu

1
2
3

Radimo sa kompanijama koje razumiju da je znanje temelj uspješnog biznisa.

Naši lideri timova su talentovani profesionalci sa velikim iskustvom, učestvujući u realizaciji preko 1000 projekata za različite industrije. Pomogli smo mnogim predužećima da izgrade i unaprijede svoj brend i poslovne procese. 

U mogućnosti smo da vam pomognemo da izgradite strategiju koja kombinuje kreativnost, inovacije, tehnologiju, brending i marketing sa fokusom na rezultat. 

Šta kažu naši klijenti

 • We are honored to recommend Bild Stuio for their professional services. They are easy to deal with and eager to provide whatever information you might require. We have been in business...

  Maja Ikervari, Šef administracije, Opština Mojkovac

 • Toplo preporučujemo usluge agencije Bild Studio, sa kojima sarađujemo još od 2011 godine kad smo redizajnirali naš portal. Više smo nego zadovoljni njihovom podrškom, profesionalnim i...

  Aleksandra Bošković, Koordinator nastave i PR, Fakultet političkih nauka

 • Dosadašnja saradnja sa agencijom Bild Studio krajnje je profesionalna, pouzdana i kreativna. Preporučio bih svima da se ugledaju na njih, a budućim korisnicima njihovih usluga peporuka...

  Rajko Šebek, Direktor direkcije za odnose sa javnošću, EPCG