• Marketing strategija

  Možemo vam pomoći da stvorite marketinšku strategiju koja će vam omogućiti da se istaknete u odnosu na konkurenciju  i stvorite jaku vezu između vašeg brenda i klijenata.
 • Zakup medija

  Naš tim će se pobrinuti za planiranje komunikacije sa medijima i njihov zakup, što će vam omogućiti željeni kontakt sa javnošću kroz sve medijske kanale.
 • Social media marketing

  Društveni mediji su jedan od najmoćnijih marketinških alata na raspolaganju. Naš tim će izraditi i ažurirati vaše stranice, pozvati prijatelje i promovisati vaš brend.
 • Display oglašavanje

  Naši timovi će osmisliti i kreirati kreativne kampanje i banere uz njihov plasman na online medijske platforme i portale.
 • Analiza kljucnih riječi

  Uz pomoć najsavremenijih alata analiziramo i predlažemo ključne riječi koje će na najbolji način opisati vaš brend i obezbjediti prve pozicije u rezultatima pretrage.
 • Optimizacija za pretraživače (SEO)

  Da li se vaš sajt nalazi na najvišim pozicijama u rezultatima pretrage? SEO optimizacija je najjefektniji dugoročni način da dovedete posjetioce na vaš web sajt.
 • Oglašavanje na pretraživačima (SEM)

  Želite da budete vidljivi u rezultatima pretrage na najvišim pozicijama za kratko vrijeme? Naši web analitičari će osmisliti i sprovesti kampanje koje će vam to omogućiti.
 • Email marketing kampanje

  Promovišete novi proizvod, akciju ili brend? Obavjestite vaše postojeće i potencijalne korisnike kreativnim newsleterima.
 • Content marketing

  Bez dobrog sadržaja nema dobrog marketinga. Tu smo da zajedno napravimo oboje.

Marketing na društvenim medijima i portalima, kao i optimizacija za pretraživače će vam pomoći da se izdvojite iz 8 triliona web stranica

Da li se Vaš sajt nalazi na najvišim pozicijama u rezultatima pretrage? Da li Vaši potencijalni klijenti završavaju na sajtovima konkurenata?

Kombinujući marketing na društvenim mrežama, optimizaciju za pretraživače i content marketing osiguravate poziciju na najvišim mjestima rezultata pretrage.

Posjedujemo najveću link building mrežu web sajtova i portala u državi, među kojima su najposjećeniji web portali, koja Vam dodatno garantuje prve pozicije na pretraživačima.

Naš streteški pristup osigurava stvaranje jakih veza između vašeg brenda i klijenata

Znamo kako da pronađemo vaše prave kupce

Mi dizajniramo i sprovodimo kampanje u svim digitalnim formama

1
2
3

Gradimo bolju povezanost između Vas, oglašivača, Vaših klijenata i izdavača u digitalnom svijetu.

Analizom i promatranjem globalnog tržišta digitalnih medija, njihovih izazova i mogućnosti, promišljamo, stvaramo i pružamo kvalitet usluga prilagođavajući ga kontekstu klijentove želje.

Naši klijenti su ključ našeg uspjeha. Naši ciljevi su postignuti, samo onda kada naši klijenti postignu svoje. 

Najbolji rezultati su naš cilj.

 

Šta kažu naši klijenti

 • Dosadašnja saradnja sa agencijom Bild Studio krajnje je profesionalna, pouzdana i kreativna. Preporučio bih svima da se ugledaju na njih, a budućim korisnicima njihovih usluga peporuka...

  Rajko Šebek, Direktor direkcije za odnose sa javnošću, EPCG

 • We are honored to recommend Bild Stuio for their professional services. They are easy to deal with and eager to provide whatever information you might require. We have been in business...

  Maja Ikervari, Šef administracije, Opština Mojkovac

 • Tokom dugogodišnje saradnje ostvareno je međusobno povjerenje pri čemu je Bild Studio iskazao profesionalizam u radu koji se ogledao u stručnom i korektnom odnosu prema zajedničkim...

  Nikola Vukčević, Filmski reditelj