Bild Blog

in 15.03.2017.

7 godina građenja crno-bijelog svijeta

Ako ste pravi ljubitelj slagalica, onda sigurno znate koliko je rada, truda i upornosti potrebno da bi se sastavila. Važno je ne biti brzoplet, imati strpljenja i ne dopustiti da nervoza dominira procesom. Ono što uvijek olakšava posao jeste uključenost drugih ljudi, koji će dati doprinos i biti tu ako nešto “zakoči”, ali i podići atmosferu kad god je to potrebno.

by Sanja Mračević
in Press Releases | 14.03.2017.

Bild Studiju uručena ELIT plaketa

by Jovana Đuričić
in Press Releases | 09.03.2017.

Utisci sa IT konferencije 2017

by Ljiljana Polić
PR officer

Imali smo veliku čast da budemo sponzori 22. Naučno-stručnog skupa “Informacione tehnologije - sadašnjost i budućnost”, koji organizuje Elektrotehnički fakultet Univerziteta Crna Gora, održanog na Žabljaku od 27. februara do 4. marta. Na skupu je učestvovalo oko 300 stručnjaka iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Turske, Rusije, Moldavije i Crne Gore.

in Brend ambasadori | 22.01.2017.

"Sad ću ti nešto reći" Intervju sa Batrićem Krvavcem za Portal Analitiku

by A. Popović
Portal Analitika

Kao dijete je volio matematiku, ali se negdje u ranom pubertetu ta ljubav prekinula. Probirljiv je kada je hrana u pitanju. Prijatelje je odavno navikao da je nedjeljom „van dometa“. Voli da upoznaje interesantne ljude i priznaje da ima sreću što su takve situacije česte. To je naš Batrić Krvavac.