Usluge.

Brendiranje i vizuelni identitet
Sinonim za prefinjene digitalne proizvode est. 2005.

Kreiranje novih brendova jedan je od razloga zbog kojih smo krenuli da se bavimo digitalom. Počeli smo od svog i poslovanje proširili širom Crne Gore i Evrope. Sve sa jednim ciljem – da unaprijedimo svoj i biznis partnera kroz razne metode, ali prije svega vizualne.

Od početne skice na papiru, preko konsultacija, do prenosa u digitalnu formu – proces nije nimalo jednostavan. Ali, u njemu uživamo.

Kada je u pitanju ribrending, obično ne padamo “na prvu loptu”. Želimo da razmisliš da li je to pravi potez i da provjerimo da li smo mi saglasni sa tim. Ako se kockice poslože, smislićemo idejno rješenje kako bi uživao/la u svom novom-starom biznisu.

Kako stvaramo brendove?

  • Definisanje prijedloga

Popunjavanje ogromnog formulara za kreiranje priče, definisanje identiteta, strategije, ciljne grupe, konkurencije…

  • Sveobuhvatno istraživanje

– Pravac stila
– Rani koncepti

  • Dizajniranje konačnog koncepta

– Prezentacija
– Revizija

  • Poliranje dok ne zasija
  • Dizajn kompletnog identiteta brenda. Knjiga grafičkih standarda. Komunikaciona strategija. 

Sve u skladu sa potrebama tvoje priče.

To nije sve. Apsolutno sve što možeš da zamisliš, mi možemo digitalizovati. Ako tražiš razvoj kampanje ili promociju brenda – rado ćemo pomoći.

Posvećeni besprekornom UX&UI

Ako ti je potrebna pomoć u stvaranju mobilne aplikacije, softvera, veb sajta, mi smo eksperti za UX&UI. Imamo punu kuću inženjera (da budemo precizniji – 35+ programera) koji će se postarati da tvoj proizvod radi savršeno.

Usluge.

Razvoj kampanja
Kratkoročni ciljevi ne zadovoljavaju naš apetit. Poruka koju želiš da preneseš u našim glavama ima neograničen rok trajanja.

Kao pioniri u svijetu dizajna, brzo smo prepoznali potrebu da tim obogatimo stručnjacima iz sfere marketinga. Zato smo ciljali na najbolje u poslu. Sa rastom onlajn marketinga, usredsredili smo se na razvoj provokativnih, duhovitih i prije svega – plodnih kampanja u Crnoj Gori. Za sebe volimo da kažemo sa smo kreativci. Baš zato klijenti dolaze kod nas – kako bismo im dali odgovore na sva pitanja koja se tiču prisustva u mas-medijima. Osim digitalnih, sarađujemo i sa tradicionalnim medijima.  

Kako to radimo:

  • Postavljanje smjernica

Volimo da raspravljamo o detaljima uz šoljicu dobre kafe. Reći ćeš nam šta ti je potrebno, šta ti se sviđa, ko je ciljna grupa i koje kanale želiš da koristiš za komunikaciju. U slučaju da nemaš baš sve odgovore, tu smo da do njih dođemo zajedno.

  • Izrada nacrta

Kada dobijemo informacije koje su nam potrebne, naši timovi će uraditi kratko istraživanje i osmisliti početni nacrt. On se sastoji od slogana, parola, prijedloga dizajna, smjernica za strategiju komunikacije, marketing plana. 

  • Produkcija

Radimo sve što je potrebno kako bi se tvoj glas čuo. Copywriting, dizajn, online i offline kanali – pokrivamo sve.

Rad na terenu

Ukoliko je potrebno, možemo pomoći u svim promotivnim aktivnostima, van digitalnog svijeta.

Naših ruku djelo:

Budžeti – veliki ili mali, nije nam važno. Sve dok je kampanja u skladu sa našim moralnim vrijednostima.  

Usluge.

Video & animacija
Izbor partnera u životu i u biznisu nije lak. Za ovo drugo garantujemo da će biti bezbolno i “do kraja života”.

Da li zaista moramo da objašnjavamo zašto su video i animacija važni? 

Mi u Bild Studiju volimo vizualno – sve što je lijepo na oko. Volimo da zamišljamo, kreiramo i plasiramo atraktivan sadržaj. Ako ti je potreban promo-video, full korporativni video, reklama, obrazovni sadržaj – mi ćemo se pobrinuti za scenario, storyboard, produkciju i post-produkciju. Zapravo, radimo sve što je neophodno kako bi tvoja poruka odjeknula i stigla do prave adrese.

Kako to radimo: 

  • Storyboard/scenario

Kolač ne možeš napraviti bez recepta. Tako stoje stvari i ovdje. Naši ljudi će ideje prenijeti na papir, a onda čekamo tvoje odobrenje. 

  • Režija i oprema

Pod vodom ili na vrhu planine – nije nam važno. Ništa nije nedostižno. 

  • Produkcija

U ovoj fazi bukvalno ništa ne moraš da radiš. Mi ćemo se pobrinuti za sve. Okupljamo ljude, nalazimo lokacije, prevoz, ketering…

PR

Ako si nesiguran/na pred kamerama – i tu možemo pomoći. Pišemo saopštenja, zakazujemo gostovanja, pripremamo govore (osim za političare)…

Naši projekti:

Djeca su djeca
Mennoo
Smart Access
Bild Studio – Zimska praksa

Uživamo u radu na kreativnim projektima, jer dajemo dio sebe. Naravno, sve to uz tvoju pomoć.