Usluge.

Biznis strategija
Kreiranje biznis plana je proces postavljanja, razvoja i unaprijeđenja poslovanja kroz faze. Pravimo dugoročnu viziju.

Ulazak u digitalno poslovanje je u isto vrijeme i težak i lak. Težak – jer je konkurencija nemilosrdna. Lak – jer proizvod možeš da pripremiš za tržište uz pomoć alata koje koristimo. Malo ćemo “kopati”, istraživati i prenijeti sve što bi trebalo da znaš: koja je tvoja niša, ko je publika, kako postaviti cjenovnu politiku, koje digitalne kanale bi trebalo koristiti za promociju. 

Usluge.

Strategija proizvoda
Sklapanjem partnerstva sa nama – tvoj proizvod postaje naš. Predlažemo samo održive opcije. Bez obzira na cijenu.

Možda tvoja platforma funkcioniše dobro i trpi samo sitne probleme. Možda ti je potrebna kompletna promjena programskog jezika ili redizajn. Zajedno ćemo smisliti najbolje rješenje. Kada postaneš dio naše poslovne porodice, prema tebi ćemo se odnositi kao prema jednom/j od nas, a iz toga je teško izaći. Vjeruj nam na riječ.

Usluge.

Inovativne radionice
Onaj koji misli da sve zna i može sam – taj se vara. Davno je rečeno: dvije glave su pametnije od jedne.

Naš radni prostor je dizajniran za razmjenu ideja. Prvo okupljamo eksperte koji su potrebni za tvoj projekat. Kuvamo kafu i tumaramo nevidljivim predjelima mašte. Zajedno osmišljavamo nacrt, identifikujemo potencijalne poteškoće i konačno dolazimo do održivog rješenja, a onda smo spremni za prvu fazu produkcije. Možemo razgovarati i onlajn, preko Zoom-a, Meet-a, Skype-a – šta god poželiš.