Usluge.

Brendiranje i vizuelni identitet
Sinonim za prefinjene digitalne proizvode est. 2005.

Kreiranje novih brendova jedan je od razloga zbog kojih smo krenuli da se bavimo digitalom. Počeli smo od svog i poslovanje proširili širom Crne Gore i Evrope. Sve sa jednim ciljem – da unaprijedimo svoj i biznis partnera kroz razne metode, ali prije svega vizualne.

Od početne skice na papiru, preko konsultacija, do prenosa u digitalnu formu – proces nije nimalo jednostavan. Ali, u njemu uživamo.

Kada je u pitanju ribrending, obično ne padamo “na prvu loptu”. Želimo da razmisliš da li je to pravi potez i da provjerimo da li smo mi saglasni sa tim. Ako se kockice poslože, smislićemo idejno rješenje kako bi uživao/la u svom novom-starom biznisu.

Kako stvaramo brendove?

  • Definisanje prijedloga

Popunjavanje ogromnog formulara za kreiranje priče, definisanje identiteta, strategije, ciljne grupe, konkurencije…

  • Sveobuhvatno istraživanje

– Pravac stila
– Rani koncepti

  • Dizajniranje konačnog koncepta

– Prezentacija
– Revizija

  • Poliranje dok ne zasija
  • Dizajn kompletnog identiteta brenda. Knjiga grafičkih standarda. Komunikaciona strategija. 

Sve u skladu sa potrebama tvoje priče.

To nije sve. Apsolutno sve što možeš da zamisliš, mi možemo digitalizovati. Ako tražiš razvoj kampanje ili promociju brenda – rado ćemo pomoći.

Posvećeni besprekornom UX&UI

Ako ti je potrebna pomoć u stvaranju mobilne aplikacije, softvera, veb sajta, mi smo eksperti za UX&UI. Imamo punu kuću inženjera (da budemo precizniji – 35+ programera) koji će se postarati da tvoj proizvod radi savršeno.