Usluge.

Razvoj kampanja
Kratkoročni ciljevi ne zadovoljavaju naš apetit. Poruka koju želiš da preneseš u našim glavama ima neograničen rok trajanja.

Kao pioniri u svijetu dizajna, brzo smo prepoznali potrebu da tim obogatimo stručnjacima iz sfere marketinga. Zato smo ciljali na najbolje u poslu. Sa rastom onlajn marketinga, usredsredili smo se na razvoj provokativnih, duhovitih i prije svega – plodnih kampanja u Crnoj Gori. Za sebe volimo da kažemo sa smo kreativci. Baš zato klijenti dolaze kod nas – kako bismo im dali odgovore na sva pitanja koja se tiču prisustva u mas-medijima. Osim digitalnih, sarađujemo i sa tradicionalnim medijima.  

Kako to radimo:

  • Postavljanje smjernica

Volimo da raspravljamo o detaljima uz šoljicu dobre kafe. Reći ćeš nam šta ti je potrebno, šta ti se sviđa, ko je ciljna grupa i koje kanale želiš da koristiš za komunikaciju. U slučaju da nemaš baš sve odgovore, tu smo da do njih dođemo zajedno.

  • Izrada nacrta

Kada dobijemo informacije koje su nam potrebne, naši timovi će uraditi kratko istraživanje i osmisliti početni nacrt. On se sastoji od slogana, parola, prijedloga dizajna, smjernica za strategiju komunikacije, marketing plana. 

  • Produkcija

Radimo sve što je potrebno kako bi se tvoj glas čuo. Copywriting, dizajn, online i offline kanali – pokrivamo sve.

Rad na terenu

Ukoliko je potrebno, možemo pomoći u svim promotivnim aktivnostima, van digitalnog svijeta.

Naših ruku djelo:

Budžeti – veliki ili mali, nije nam važno. Sve dok je kampanja u skladu sa našim moralnim vrijednostima.