Usluge.

Agilni razvoj

Kreiranje i unaprijeđenje proizvoda su dugi procesi koji iziskuju konstantne promjene. Agilna metodologija nam pruža mogućnosti da se one sprovedu. Plus - mi predlažemo poboljšanja.

Agile.jpg

  • Poštovanje rokova

Tzv. Agilnu metodologiju smo usvojili kako naši klijenti ne bi morali da brinu o finalnom proizvodu, procesu rada i svemu onome što je vezano za tok njihovog projekta. Na inicijalnim sastancima analiziramo obim posla i dajemo procjenu. Imamo datum početka i kraja i sprint-amo ka cilju.  
 

  • Nadzor

Korišćenjem alata za praćenje projekata (kao što je Jira) svakodnevno pratimo progres naših programera. Isto se odnosi i na klijente. Na taj način, čak iako smo miljama daleko, možeš da nadgledaš čitav proces, komentarišeš, daješ sugestije.  
 

  • Skalabilnost

Zahvaljujuću Agile-u naši klijenti imaju slobodu da usput mijenjaju projekat. To znači da, ukoliko prioriteti nijesu isti danas i za mjesec, nije problem. Posvetićemo se gorućim pitanjima. 
 

  • Bez dodatnih troškova

Aglie nudi mogućnost izmjene i dodavanja stvari, ukoliko su unutar već određenog vremenskog roka. To se ne smatra dodatnim radom i cijena ostaje ista.

EkhartYoga-Bildstudio-video-yoga-platformjpg.jpg

Ekhart Yoga

  • Posvećen tim

Budući da je riječ o timu koji se formira “po mjeri”, na neki način postajete mala poslovna porodica. Upoznaćeš svakog člana. Stručnost i posvećenost svih dovode do krajnjeg rješenja. 

Nilex-UX&UI.jpg
Nilex – tim koji od 2015. posvećeno kreira ITSM softver

 

Povezane usluge: