Usluge.

Razvoj mobilnih aplikacija
Ako želiš da prodaješ, zabavljaš, edukuješ, pomogneš, ili bilo šta drugo, tvoja mobilna aplikacija mora da radi besprekorno.

Google Play i App Store nude oko 9 miliona aplikacija! Neke od njih su naših ruku djelo. Taj podatak govori o potrebi savremenog čovjeka da obaveze, kupovinu i momente razonode obavi u svega nekoliko klikova. Naši timovi su obučeni da u kratkom roku postave arhitekturu i dizajn aplikacije, na zahtjev klijenta. 

Safe bikely

Mi to radimo ovako: 

  • Pristup

Radimo na dva načina: nativno i hibridno. Koji ćemo odabrati – zavisi od tebe. Na osnovu potreba i budžeta kreiraćemo modernu mobilnu aplikaciju, prateći posljednje trendove u industriji.  

  • Istraživanje i analiza

Da bismo stvorili vrhunski, unikatan proizvod, moramo upoznati konkurenciju.

  • Plan i dizajn

Finalni proizvod ne možemo pokazati, ali možemo otkriti kako ćemo do njega doći. Potom sve nade polažemo u UX&UI tim. Njihov zadatak je da aplikaciju učine intuitivnom, odnosno lakom za korišćenje, prateći striktno definisane okvire dizajna. 

  • QA

Mobilnu aplikaciju nikada ne predajemo dok ne budemo sigurni da funkcioniše besprekorno.

Fakultet za crnogorski jezik i književnost

Naša rješenja:

Razvoj mobilnih aplikacija za nas predstavlja poslasticu, jer smo fokusirani na dizajnerski savršena rješenja, jednostavna za upotrebu. Sa naglaskom na besprekorno korisničko iskustvo.