Safe Bikely

Intro

3.5M bicikala na svijetu godišnje “dobije noge”. Odnosno, šest po minuti. Naravno, biciklisti pokušavaju raznim vrstama “lanaca” i drugim sredstvima da spriječe krađu njihovog dragog prevoznog sredstva. Ali, kradljivci dobro znaju svoj zanat i uvijek su za korak ispred. Bar su bili do sada. Predstavljamo Safebikely – novu generaciju bezbjednog skladištenja bicikala. Ukratko pojašnjeno – na trotoaru, parku ili ispred kancelarije je veeeelika kutija – parking mjesto za bicikl. Sve što biciklista treba da uradi je da preuzme Safebikely aplikaciju i zaboravi na strah od krađe. Pritom, ako je u žurbi, obavlja kupovinu isl., korisnik u Safebikely kutiji može odložiti kese, pakete itd. Prostora ima sasvim dovoljno. 

Izazov

Naši partneri iz Norveške imali su spremnu aplikaciju, ali su joj bile potrebne modifikacije i unaprijeđenja. Problemi su uglavnom bili povezani sa generičkim bekend rješenjima, pa su performanse aplikacije bile značajno ograničene. To je u krajnjem uticalo na korisničko iskustvo. Logično, prvi zadatak koji smo preduzeli je rad na UX/UI-u, kao i osmišljavanje novih ideja za buduće implementacije. Programerski timovi dobili su zadatak da se pozabave kreiranjem potpuno novog admin panel-a.

Rješenja

Novi admin panel je u fazi razvoja i biće zasnovan na unaprijeđenoj arhitekturi. Naše djevojke i momci inkorporirali su novi dashboard za lakše praćenje biznis operacija. Dizajn tim je dobio poslasticu u vidu vizualizacije novog logoa za Safebikely. A, naš web development tim radi na novom sajtu. Mobilna aplikacija je osvježena novim bojama i pojednostavljenom formom za registraciju, kao i menijem za izbor jezika. S obzirom na to da govorimo o nekoj vrsti IoT sistema, naravno da smo na cloud-u.

Nastaviće se…

Sa klijentom smo trenutno u fazi pregovora o daljim koracima. Udruženim snagama razmišljamo o kreiranju potpuno nove mobilne aplikacije – ili drastičnoj modifikaciji dizajna postojeće. Takođe, razmatramo i kreiranje nove platforme za upravljanje uređajima.

  • Jezici: C#, JavaScript
  • Back-End Developer: .Net Core
  • Front-End Developer: React.js
  • DevOps: Azure DevOps, Azure Cloud
  • Projektni Manadžment: Atlassian Confluence, Slack, Hangouts

1257

aktivnih korisnika

1601

preuzetih aplikacija

6060

parkiranja

368

parking mjesta

53

lokacije

Dopada ti se?

Kontaktiraj nas.