Usluge.

UX & UI dizajn
Prava vrijednost biznisa krije se u skladnosti i kompatibilnosti proizvoda sa očekivanjima korisnika. UX&UI su medijatori.

Strast. Tako se može opisati rad na UX&UI-ju u našoj kući. Posvećenost detaljima i podacima ne ostavlja prostor za grešku, pa čak ni najmanju nedoumicu. Naš cilj je da tvoj proizvod bude što intuitivniji, prateći poslovne ciljeve.

Nilex  – ITSM softver, 5 godina u UX&UI-ju.

Ekhart Yoga – Najveća onlajn video platforma za jogu u Evropi 

Alt 36 – platforma za plaćanje

Naš recept za vladanje UX–om: 

  • Analiza poslovnih ciljeva. Važno nam je da upoznamo suštinu tvog biznisa, kao i tvoje korisnike – postojeće i potencijalne.
  • Istraživanje i analiza konkurencije.
  • Podešavanje informacione arhitekture. Poliranje uz pomoć različitih tehnika. Dok ne zasija. 
  • Skiciranje.
  • Wireframing.
  • Prototipi. I testiranje. Sve vrste testiranja. 

Crnogorski Telekom – custom veb sajt /// e-trgovina 

Safe Bikely – IoT aplikacija

Od priloga? Može sve. 


Prije 12 godina, kao pioniri, počeli smo sa Balsamiq – om, zatim smo prešli na UXpin, JustinMind, Invision, Sketch, Zeppelin, Adobe Xd. Naravno, nikada nismo izgubili apetit za istraživanjem i učenjem novih stvari. Čim se pojavi nešto bolje, u našim je rukama.

Pimalion – marketing softver

Naši eksperti imaju 15 godina iskustva na polju UI-a. Njihova jedina briga je izrada jedinstvenih aplikacija, veb sajtova i softverskih interfejsa kako bi brendovima dali život.

Naši klijenti imaju običaj da dođu po još. Mi kažemo – može.

Usluge.

Kontrola kvaliteta
Zamisli majku koja brine o svom djetetu od začeća. Same here: proizvod njegujemo, donosimo na svijet, brinemo o njemu i vodimo računa da bude spreman da ode od kuće.

Cilj je da povećamo konverzije i ne tolerišemo greške. Zato koristimo razne metode testiranja. Naši dani počinju Google Analytics-om, Hotjar-om i drugim alatima koje koristimo kako bismo uhodili ponašanje tvojih posjetilaca. 

I tu se ne zaustavljamo. Kada kupuješ automobil, obično ga voziš kod mehaničara kako bi se se uvjerio da je ispravan. Ovdje je, otprilike, isto, samo što softver ne nosiš nigdje. Koristimo kombinaciju ručnog i automatskog testiranja, koja se do sada pokazala kao najefikasnija. Da to objasnimo i jezikom mikro-menadžmenta – naši programeri kodiraju danonoćno (a usput i testiraju). Neposredno prije primjene, posao preuzima naš QA tim. Oni pišu novi kod, kojim testiraju postojeći… I tako u krug… Razumijemo se.