PechaKucha u našoj kući

bild-studio

Pustite da vam uštedimo trud i sami odgovorimo na vaše pitanje: “Pecha šta???

PechaKucha potiče iz japanskog jezika (ペチャクチャ ko zna nek čita :D) i u slobodnom prevodu znači ćaskanje. Ok, sad ide odgovor na pitanje: “Kakve to veze ima sa ozbiljnom firmom? :)”
Itekako ima! Predstavljamo vam metod ozbiljnog ćaskanja na neozbiljan način, jer je ideja naučiti nešto novo kroz zabavu!

bild-studio-pecha-kucha

PechaKucha stil prezentovanja izvodi se u formatu 20x20. U praksi, prezenter ima na raspologanju ukupno 20 slajdova, svaki u trajanju od 20 sekundi. Poenta PechaKuche je za što kraće vrijeme reći što više i što konciznije. 

pecha-kucha-bild-studio

Cilj naše PechaKucha večeri bio je da svih 7 sektora u Bildu - Software Outsourcing, Enterprise & Mobile, Design, Marketing, Website Development, Office & Finance & Top Management -  preko svojih predstavnika u par minuta predstave ostalim timovima šta je sve urađeno u 2017. godini. Pričali smo kako smo se usavršavali i postajali bolji, govorili o klijentima, industrijama, uspjesima, a bogami i padovima. Prezentacije su zaokružene predstavljanjem izazova koje nas očekuju u 2018. godini.

bild-pecha-kucha

54 ljudi u jednoj kancelariji, mnogo pozitivne energije i mnogo smijeha. Neki su pričali prebrzo da pobijede štopericu. Za sve nas, 2800 sekundi prohujalo je brzinom svjetlosti.

pecha-kucha-bild

Uuuu, već sam prešla 2 minuta, evo, evo završavam… :)

 

Ukazali su nam svoje povjerenje
Postani jedan od njih