Bild Studio dobitnik nagrade “Stvaratelji za stoljeća”

Ljiljana Polić
Ljiljana Polić
March 5, 2018

Na četvrtom Regionalnom samitu preduzetnika Srednje i Jugoistočne Evrope pod nazivom “300 najboljih”, održanom 2. i 3. marta u Dubrovniku, Bild Studiju je uručeno svečano priznanje “Stvaratelji za stoljeća”. Riječ je o nagradi i priznanju za razvoj ideja, inovacija i investicija u preduzetništvu u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi, koja je tom prilikom uručena našem Batriću Krvavcu.

Velika nam je čast što je Međunarodni komitet za dodjelu nagrada i priznanja “Stvaratelji za stoljeća”, koji čine 13 istaknutih stručnjaka u oblastima ekonomije, marketinga, menadžmenta, finansija i preduzetnišva, prepoznao našu agenciju kao kompaniju koja iz godine u godinu bilježi uspjeh i rast u svom poslovanju.

Bild Studio ove godine slavi osmi rođendan, a za to vrijeme smo radili punom parom kako bismo na najbolji način unaprijedili poslovanje naših klijenata i nudeći odlična rješenja stekli povjerenje preko 500 klijenata. Najviše se ponosimo našim timom koji sada broji preko 50 zaposlenih, jer to je Bildova snaga, mladi i ambiciozni ljudi, spremni da se u svakom trenutku uhvate u koštac sa svim izazovima, koji svoje iskustvo grade na konstantnom usavršavanju, kreativi i inovacijama.

Nagrada koju smo dobili je samo još jedan pokazatelj da smo na pravom putu, da timski rad nema cijenu i da je budućnost svijetla.

Zbog toga nastavljamo da izgrađujemo tim, unapređujemo naše proizvode,i usluge i doprinosimo razvoju preduzetništva, ne samo u Crnoj Gori, već i u cjelokupnom regionu.

Šalji
dalje

Ukazali su nam svoje povjerenje

POSTANI JEDAN OD NJIH