Da li Vaš sajt može da pjeva? Da, naravno!

Marko Vukajlović
Marko Vukajlović
January 31, 2022

15 godina radimo na unaprijeđenju biznisa širom Crne Gore, pa i svijeta. Na raspolaganju imamo tim programera i dizajnera, koji obične sajtove pretvaraju u mašine za prodaju proizvoda i usluga. Iza nas stoji veliki broj uspješno realizovanih projekata. 

A, koja je prava kompozicija za moj sajt?

Svaki biznis može koristiti web sajt za povećanje prodaje, jačanje komunikacije, pružanje kvalitetnije usluge

Web sajt je Vaša digitalna lična karta – spona između usluga koje nudite i korisnika.

Ako ste svjesni benefita koje dobro optimizovan i “sređen” sajt nudi, možda se pitate kako doći do njega…

Angažman pravog “izvođača radova ” je presudan korak.

Iskustvo govori da su najčešće greške: odabir jeftinih rješenja neprovjerenih agencija, angažman poznanika, rođaka, zaposlenih u firmi, malog od sestre….

Na ovom koraku je stara izreka: “Koliko para, toliko muzike” – zaista tačna.

Budite pažljivi sa odabirom agencije. Ne želite kontraproduktivna rješenja

Sajt koji je bez smisla, pun nelogičnosti, loše dizajniran, nefunkcionalan, neoptimizovan za mobilne telefone može biti “ubica” Vaših napora da povećate prodaju ili ispromovišete svoj biznis.

Antireklama: umjesto benefita, sajt postaje prava glavobolja za korisnike.

Kako Vaš sajt ne bi bio u konstantnom falšu, odaberite pravi tonalitet

  • Bild web tim ima preko 10 godina iskustva i preko 400 realizovanih projekata u domenu web dizajna 
  • Standardizovan proces rada: planiranje, izrada koncepta, UX i UI dizajn, razvoj, testiranje i produkcija
  • Agile metodologija – za efikasniji rad i komunikaciju
  • Na svakom projektu angažovan kompletan tim stručnjaka:
    Project Manager, UX & UI Designer, Copywriter, Developer, Tester

Represent a work enviroment how BILD Studio is crafting new web sites

Uz dobro osmišljenu organizaciju rada, uspostavljene kanale komunikacije i jasno definisanim okvirom kompletiranja zadataka, Vaš sajt može biti pjesma za sve uši.

U nastavku su realizovani projekti našeg tima u 2021. god.

Hotel & resort Stara Čaršija – Duh Starog Bara koji opija

Jedan od najljepših objekata u Baru bio je u potrazi za novom estetikom, koja će na pravi način dočarati ponudu hotela i rizorta.

Krenuli smo od starta: postavljanjem logičke strukture, kako bi se posjetioci i administratori lakše snalazili na sajtu. Zatim smo se posvetili unaprijeđenju funkcionalnosti, kako bi sajt bio lak za korišćenje.

A, svo vrijeme dok smo izvodili “grube radove”, naši dizjaneri su radili na rješavanju dijela estetike. Zato je ovaj sajt trenutno daleko ispred konkurencije, u prilog čemu govori i sve veći saobraćaj iz mjeseca u mjesec.

ICT Cortex – Ujedinjeni na jednom portalu

Stvari koje se rade od početka zaslužuju full posvećenost, a naši timovi takve poslove vole najviše.

ICT Cortex je krenuo u sjajnu priču, a mi smo im pomogli sa više frontova: web development-a, dizajna, pripreme, konsaltinga…

Kreirali smo logotip, zajedno odabrali boje i strukturu sajta i ono što je navjažnije – predstavili zajednicu crnogorskih IT kompanija na način na koji to priliči i organizacijama iz vodećih IT centara.

Unija PoslodavacaGodišnji izvještaj na profesionalan način

Najmiliji dio posla je kada dosadno pretvorimo u zanimljivo. Jer, kada je bilo koji izvještaj držao pažnju ljudima?

Moguće je da drži sad. Za klijenta smo kreirali poseban sajt, na kojem se mogu pronaći sve informacije o godišnjim aktivnostima organizacije.

Najviše posla bilo je oko kroćenja podataka, odnosno njihovog obima. Ali, na kraju su svi kvalitetno upakovani i spremni za download.

Svi podaci sada su lakše dostupni i čitljiviji, što je bila glavna tema ovog projekta – rješavanja korisničkog iskustva.

Talent Alpha – U potrazi za tech-talentima

Talent Alpha je jedan od omiljenih sajtova na kojima je naš web tim radio. Za poljske partnere smo imali svega 5-6 dana na raspolaganju da iskodiramo potpuno novi sajt.

Olakšavajuća okolnost je bila ta što smo imali dizajn, ali rovovski posao su odradili naše djevojke i momci i sajt za Talent Alpha-u je bio gotov na vrijeme za veliku promociju kompanije – jedne od vodećih startapova u ovom dijelu Evrope.

Odlučili smo se za WordPress custom temu sa Gutenberg live editor mogućnostima, uz korišćenje Bootstrap-a sa svim SASS modulima.

Hole Conte mockup

Hotel ConteKombinacija tradicije i modernog

Turistička industrija u Crnoj Gori je i dalje u povoju, a oni kvalitetniji na površinu isplivavaju čistim trudom i zalaganjem.

Takav je i jedan od naših klijenata, koji je poželio da ima zavodljivu, kvalitetnu i prije svega – funkcionalnu prezentaciju svog biznisa. 


S obzirom na postojeći sajt, naši timovi su prvo odlučili da se pozabave dizajnom i da novi sajt učine prefinjenim, elegantnim i da mu pomognu da “pjeva”. To se i ostvarilo. 

Ukupan ambijent sajta trenutno vuče na more, miriše na more i odiše morem. 

Hlada MontHotel & distribucija

Ako vam je potrebna centralizacija poslovanja u web formatu, na pravom ste mjestu.

Za velikog klijenta koji se bavi srodnim, a opet različitim djelatnostima, kreirali smo jedan hub – jednu stanicu za sve njihove posjetioce i klijente.

Njihova struktura do sada je bila “na sve strane”, sajtovi su radili zasebno i bili su zastarjeli. Zato smo predložili da idemo sa jednim, koji će objediniti cijelu kompaniju i dočarati njen duh. Da bi to postigli, naš brending tim je imao pune ruke posla, koji su na kraju odradili sa zadovoljstvom i u skladu sa željama klijenta.

Babyshop – Online šop za male zvijezde

Programer je sinhronizovao e-commerce platformu, koja je u potpunosti usklađena sa provajderima.

Dizajneri su upalili sve motore kako bi stvorili webshop koji će se isticati iz gomile. Inspiraciju su crpili iz blogova o roditeljstvu, gdje ljudi pričaju o svim stvarima u vezi sa najljepšim pozivom na svijetu.

Ništa u Bildu ne prolazi bez projektnog menadžera, koji je u suštini nadzorni organ i filter prije konačne verzije proizvoda koji nudimo.

Vinery Ukus i Tradicija – Poruči vrhunska vina online

Još jedan sajt, koji smo sa velikim zadovoljstvom radili posvećen je tradicionalnim vrijednostima i prodaji vina i sokova.

Nije bilo sumnje da ćemo izabrati WordPress temu, radi lakše navigacije posjetilaca. Do sada smo uhodani sa povezivanjem sistema za plaćanje, tako da smo i taj dio riješili brzo.

S obzirom na to da smo na ovom projektu bili zaduženi i za brending, priča je kompletirana unikatnim dizajnom, koji svedenim pristupom podsjeća na postojbinu klijenta – region Skadarskog jezera.

Verde Village – Gdje dom znači više

Svijet nekretnina je u procvatu, pa se samim tim i tržište mora prilagođavati. Odnosno, građevinci su u potrazi za najboljom prezentacijom svojih kompanija.

Nama je dopalo da radimo lijep sajt, koji je moderan, skladno upakovan, a koji pritom jasno daje sve informacije posjetiocima. Odnosno, informativan je i jasan.

Klijentu je sve to na kraju donijelo više konverzija, stanovi koji su u prodaji dobili su na atraktivnosti, a suma svega je rastući trend interesovanja kupaca.

Šalji
dalje

Ukazali su nam svoje povjerenje

POSTANI JEDAN OD NJIH