Bild Studio u saradnji sa Ekhart Yoga-om

Tijana Ostojić
Tijana Ostojić
February 14, 2019

Priznajemo, da je situacija drugačija, rečenica ‘S ponosom predstavljamo’ ne bi potvrdila da smo full service digitalna agencija koja visoko cijeni kreativnost. Nego, danas nam progledajte kroz prste, jer imamo dobar razlog za to.
Pa da počnemo:  S ponosom predstavljamo saradnju sa EkhartYoga-om. 

EkhartYoga, za sve one koji ne praktikuju Pozdrav Suncu, je online platforma koja nudi časove na različitim nivoima joge. Čak i sa rezultatima poput milion pratilaca iz 152 zemlje, 3202 časa i 72 vođena programa, oni i dalje vide potencijal za razvoj i napredak. Iz tog razloga, tražili su da im priskočimo u pomoć. 

Tokom kratke posjete Bild Studiju, imali smo priliku da razgovaramo sa Esther Ekhart, koja je lice brenda. Pitali smo je o porijeklu EkhartYoga-e, njenoj viziji za budućnost, kao i za razlog zašto su izabrali baš nas.

Recite nam, odakle potiče ideja o EkhartYoga-i?

Pojam sreće, je nešto što je zagolicalo moju maštu tokom ranog djetinjstva. Aktivno sam tražila odgovor na pitanje šta nekoga čini srećnim. To bih postigla osluškujući svoje unutrašnje ja, ili posmatrajući svijet oko sebe. Kako je vrijeme proticalo, joga me je privlačila sve više. Posmatrajući časove joge koje je davala moja majka, taj svijet postao mi je sve zanimljiviji. 

Tokom meditacije došla sam na ideju da svoj mali joga studio u Irskoj pretočim u internet platformu. Važnost zajednice je uvijek bila na prvom mjestu, te sam 2008. godine, s ciljem da ispitam tržište, počela da postavljam časove joge na YouTube-u. Moj suprug Bas je bio zadužen za snimanje.

Moji časovi su vrlo brzo postigli uspjeh na YouTube-u, i nakon godina predanog rada, vjerujem da imamo nešto jako vrijedno da ponudimo svima koji traže unutrašnji mir, vođenje kroz meditaciju i još mnogo toga. 

Ako se osvrnemo na trenutno stanje na tržištu joge, složićete se da ono ulazi u fazu stagnacije.

Izgleda da je tako. Međutim, moramo iskoristiti trenutno trržišno stanje. Danas je osjećaj zajednice mnogo važniji, nego što je to bilo ranije. Stoga, fokus na jačanju i davanju smisla sponi među ljudima bi trebalo biti žarišna tačka za svaki budući projekat. 

Naposletku, od svih digitalnih agencija na svijetu, zašto baš Bild Studio?

Kao prvo, zato što imate visoke preporuke, ali što je najvažnije, zbog vrijednosti koje Bild Studio baštini. Tražili smo full service digitalnu agenciju čija su korporativna kultura i ideologija u skladu sa našim uvjerenjima. Imajući priliku da posjetimo Bild Studio i upoznamo sve vas koji stojite iza Bildovog imena, očigledno je da je sreća opipljiva u vazduhu. Drugim riječima, Bild Studio brine o svojim zaposlenima. Dakle, izbor je bio lak. 

Šalji
dalje

Ukazali su nam svoje povjerenje

POSTANI JEDAN OD NJIH