Čuvajte vaše žene, kao što mi čuvamo naše

Ljiljana Polić
Ljiljana Polić
October 21, 2016

Oktobar je mjesec koji svake godine prolazi u obilježavanju borbe protiv raka dojke. Bild Studio se priključio globalnoj kampanji, sa namjerom da doprinese osvješćivanju javnosti o važnosti prevencije i adekvatnog informisanja o najčešćem obliku tumora kod žena. U četvrtak, 20. oktobra, održan je još jedan vječiti derbi Kobri i Mambi, ali sada u malo drugačijem ruhu.

Bild fudbaleri su odlučili da se priključe ovoj humanitarnoj kampanji na sebi svojstven način. Obuli su roze čarape i odigrali utakmicu!

Sat vremena navijanja i borbe na terenu, rezultirali su pobjedom Kobri, 6:4 i velikim osjećajem ponosa kod ženskog dijela Bild ekipe koji je bodrio performans.

Ovom simboličnom aktivnošću, započeli smo podršku kampanji za borbu protiv raka dojke, koju sprovode marketinška agencija Prava Priča Studio Marketing i NVO MoMSIC u različitim gradovima Crne Gore. U posljednjoj sedmici oktobra u našim prostorijama predviđena je prezentacija, na kojoj će volonteri kampanje “Za nju” govoriti o prevenciji i mjerama borbe protiv raka dojke. Nakon toga, za sve zaposlene žene u Bildu organizovan je besplatan palpatorni pregled.

“Iza svakog uspješnog muškarca stoje ženske čarape.” – Miloš Darmanović

Šalji
dalje

Ukazali su nam svoje povjerenje

POSTANI JEDAN OD NJIH