Jesen znači druženje, Bild druženje

Jelena Novaković
Jelena Novaković
October 13, 2017

Septembar u Bild-u obično donosi gomilu novih projekata, novih klijenata, novih ideja, priprema za štampu, priprema za sastanke, ali i jednu veliku pripremu za timsko druženje. Za ovu pripremu se daje i poslednji atom “bildovske” snage. Jer, na kraju krajeva, treba sakupiti dovoljno materijala za prepričavanje događaja i anegdota do idućeg okupljanja.

This article is also available in: English

I ove godine, destinacija team building-a je bila Velika plaža u Ulcinju, tačnije prostorije hotela “Otrant”. Velika plaža nam zaista daje veliki broj mogućnosti za mnoge aktivnosti i neaktivnosti (npr: potpuna predaja toplom pijesku i Jadranskom moru) koje će ostati zapamćene (i u GB-ovima).

Tog petka svi smo imali isti plan za vikend – najbolji provod ikad! Ko sve ide u Ulcinj, ide i u Viber grupu, jer ne smije se propustiti nijedan momenat zezanja i nijedna smiješna fotografija uspavanog kolege u 5 ujutru. Glasovi su spremni, žice naštimane, pivo ohlađeno i u autobusu polako raste uzbuđenje za druženje koje je pred nama. 

Bogata večera na bazi švedskog stola svima nam je prijala. A već oko 22.00h, odmorni i siti, žurku smo otvorili zvucima elektronske muzike. Do ranih jutarnjih časova za miksetom su se smjenjivali naši dragi DJ-evi, i to: Darko, Dragan, Marko i Jasna, koji su napravili sjajnu atmosferu i naveli Bildovce i Bildovke da se maksimalno opuste i uživaju u svakom momentu. Uz pomoć odabranih melodija dancefunkyhousedeep housediscopsychedelic trancetechno i sličnih muzičkih stilova, ostali smo budni do 05.00h.   Jasna, iako veliki ljubitelj techno i house muzike, nikada ranije nije imala priliku da se oproba kao DJ. Međutim, uz prethodnu pripremu i pomoć naših ostalih DJ-eva, na obostrano zadovoljstvo, i Jasna je uposlila prste na crnoj kutiji.

Subota je osvanula vedra i sunčana, a mi spremni za cjelodnevno opuštanje. Plaža, bazen, spa, zelenilo – za svakoga po nešto i sasvim dovoljno da se lijepo upotpuni dan. Dnevni chill na pijesku sa pogledom na beskrajno plavetnilo, karte, šah, odbojka ili Human board igra, u našem prevodu Ko će prvi do Jack-a. :)

A uveče, ponovo žurka, drugačija i dinamičnija od prethodne. Počeli smo sa salsa plesom, a nastavili sa bachata i reggaeton koracima. U svijet ovih plesova, uvela nas je naša prijateljica Duda, dugogodišnja umjetnica. Kada smo se malo uštosali, počeli smo i da se takmičimo. Najbolji i najzanimljiviji su pokupili gromoglasne aplauze i dobili pehare. Uz dosta humora i pozitivne energije, savladani su latino-američki plesovi. 

Mala pauza dok se na bini ne dovede sve do savršenstva i bend, u punom sastavu, počinje sa svirkom. Ponosni na odlične interpretacije naših izvođača iz oba benda, otpratili smo ih uzvicima i velikim aplauzom. Mjesto za zabavljanje ekipe, preuzeli su DJ-evi.

Novo buđenje i energija koja ne jenjava. I dalje smo tu i ne želimo ići. Preostalo vrijeme maksimalno koristimo za druženje, opuštanje i još koju fotografiju. Posle nekog vremena, čuju se zvukovi točkića ispred hotela, smijeh i promukli glasovi od pjevanja – spremni smo za povratak.

Rejveri i rejverke, do sledećeg druženja, šaljemo vam pozdrave. :)

Šalji
dalje

Ukazali su nam svoje povjerenje

POSTANI JEDAN OD NJIH