Proširi i ti svoje poznavanje finansija

Jelena Novaković
Jelena Novaković
December 20, 2017

Iskustvo sa treninga “Finansije za sve”

Zato što želimo da proširimo vidike i znanje iz raznih oblasti, a i zato što se bez dobrog poznavanja finansija ne može voditi nijedan uspješan biznis, našim zaposlenima smo obezbijedili pohađanje sveobuhvatnog treninga koji će im pomoći da se još bolje upoznaju sa ovim važnim segmentom poslovanja.

Naoružani željom za znanjem, ekipa od četvoro Bildovaca: Haris Baltić, Azra Čengić, Ksenija Iković i Iva Malešević, uputila se u prostorije Fidelity Consulting-a na rendez-vous sa Milošem Vukovićem, CEO kompanije. Razlog: trening pod nazivom “Finansije za sve”. 

Trening je bio izuzetno aktivan i trajao je dva dana, a naši zaposleni su zadovoljni količinom znanja koje su stekli. Kažu i to, da su nakon ovog treninga dobili još veću motivaciju za daljim istraživanjem raznih alata i izvještaja. Tokom dva dana učenja sa Milošem, obrađivali su brojne finansijske cjeline, počev od: finansijskog menadžmenta, inflacije, finansijskih izvještaja, racio analizi, itd. Svaka od ovih cjelina bila je potkrijepljena zanimljivim primjerima iz prakse, koji su predstavljali odličan način da se testira naučeno i stanje neke kompanije pogleda iz malo drugačije perspektive. Takođe, radili su i u raznim alatima (prvenstveno za izvještaj o tokovima gotovine), koje su i dobili za dalje korišćenje u svakodnevnom radu. Iako je svaka od cjelina bila korisna, našim finansijskim menadžerima su posebno bile zanimljive uporedne racio analize dva preduzeća, na osnovu kojih su mogli mnogo toga da zaključe, a prije svega koji su to ključni pokazatelji uspješnosti poslovanja preduzeća. 

Toplo preporučujemo menadžerima svih nivoa, finansijskim menadžerima i preduzetnicima, da pohađanjem ovog treninga unaprijede svoje vještine sa ciframa i prošire svoje znanje iz oblasti finansija. Ali, treninig preporučujemo i onima koji nemaju veliko predznanje iz ove oblasti, jer će na pojednostavljenim primjerima iz prakse moći mnogo toga korisnog da nauče.

Šalji
dalje

Ukazali su nam svoje povjerenje

POSTANI JEDAN OD NJIH