Eman

Premium Mediteraneo

Da Vinči je rekao: “Jednostavnost je krajnja prefinjenost”. Iako ne možemo ni zamisliti, kamoli dosegnuti, nivoe ovog genija – ono u čemu smo dobri je postavljanje novih biznisa na noge. Makar u dijelu digitala.

Naš klijent iz svijeta eksport-importa imao je na umu novi logo koji bi predstavljao uske veze između te dvije srodne grane. Takođe, trebalo bi da predstavlja i bliske odnose Crne Gore i Italije, s obzirom da sa kolijevkom Da Vinčijevog stvaralaštva sarađuje na dnevnom nivou.

Tu na scenu stupa – Eman Montenegro. Ili, u našim glavama – eman MONTENEGRO.

Grafizam je nastao stilizacijom dva slova “e” koji uvezivanjem suregišu: jedinstvo, okupljanje i sigurnost. Riješen je kao upečatljiva forma,  primjenljiva na svim površinama. Manjim i većim. Ispis eman je riješen upotrebom modernog serifa, s ciljem postizanja  elegancije i kontrasta između svedene forme grafizma i ispisa.

Izraz – premium je krilatica cijele ideje transporta robe preko Mediterana, dok je eman MONTENEGRO u misiji predstavljanja prvoklasnih proizvoda svojim mušterijama. Od našeg dizajn odjeljenja nijesu očekivali ništa manje.

I “ništa manje” smo i dostavili.

Dopada ti se?

Kontaktiraj nas.