Prodavnica za bebe
Online šop za male zvijezde

Trka, frka, panika. Tako bi se mogao opisati period očekivanja najljepše stvari na svijetu. Roditelji sve rade u posljednji trenutak, rodbina želi da se uključi, ali teško je pogoditi šta to novom članu porodice fali a da već nema. U svom tom metežu, ko još ima vremena da ide do prodavnice, zar ne? Prodavnica za bebe rješava ove male, slatke probleme tako što nudi kvalitetne proizvode putem brze dostave, odnosno vebšopa.

Prvo pitanje koje se nametnulo je – kako povezati hiljade proizvoda sa sistemima plaćanja. S obzirom na to da se radi o luci za bebe i veću djecu, zadatak je bio i da se usklade unikatan dizajn i besprekoran UX&UI. A, da sve to ne bude dovoljno, tu su bili i rokovi, pa je naš tim s vremena na vrijeme razmišljao i o nekim drugim profesijama.

Šalu na stranu, odrađen je lavovski posao. Programer je sinhronizovao e-commerce platformu, koja je u potpunosti usklađena sa provajderima. Dizajneri su upalili sve motore kako bi stvorili webshop koji će se isticati iz gomile. Inspiraciju su crpili iz blogova o roditeljstvu, gdje ljudi pričaju o svim stvarima u vezi sa najljepšim pozivom na svijetu. Ništa u Bildu ne prolazi bez projektnog menadžera, koji je u suštini nadzorni organ i filter prije konačne verzije proizvoda koji nudimo.

Izbor je bio lak. Znam da Bild radi sajtove već 10-15 godina i za razumljivu cijenu možete dobiti i kvalitet i iskustvo. Da ne spominjem odličnu komunikaciju sa Jovanom i njenim timom. Sve je bilo na vrijeme. Definitivno bih preporučio rad sa njima.

Petar Dragaš, Vlasnik Prodavnice za bebe

Ova nova platforma je popularna u Crnoj Gori, kao i u drugim evropskim zemljama. Rođaci sa svih strana, koji ne mogu prisustvovati svečanom činu, sada imaju priliku da budu dio proslave tako što će kliknuti par puta i platiti sa adresa koje su udaljene hiljadama kilometara. Za sada, saobraćaj se kreće oko 3.5-4.5 hiljade posjetilaca i kupaca mjesečno. A, to uopšte nije loše. I, ono najbitnije – najmlađi imaju sve što im treba.

Link do sajta.

Dopada ti se?

Kontaktiraj nas.