Vratija se Šime Viber stikeri

Vratija se Šime!

Eva Viber stikeri

Čekajte, hoćete da kažete da ste nagovorili nekoga ko važi za tradicionalnu osobu, koja teško mijenja navike, da uplovi u online svijet? I to samo za nekoliko mjeseci?

Dobra stara kaže da ništa nije nemoguće ako to dovoljno jako želiš, a da je ova tvrdnja tačna, možemo pričati na primjeru Šimeta, zaštitnog lica brenda Eva. :)

Kako je sve počelo?

U saradnji sa Šimetovim timom, odlučili smo da je krajnje vrijeme da ovog najšarmantnijeg ribara Jadrana predstavimo na jednoj od najpopularnijih komunikacionih platformi.

Šime kao Šime – koliko god važio za nekoga ko se drži tradicije, ipak je jedno skroz opušteno biće sa kojim je lako uspostaviti dogovor, pa nam je dao zeleno svijetlo i tako je čitav proces otpočeo. :D

Ono što nam je olakšalo posao, jeste to što nam je Šime jednom prilikom rekao kako ga drugi vide – kao bezbrižnog optimistu koji asocira na more i djetinjstvo i ne prestaje da budi pozitivne emocije i sjećanja.

Ipak, koliko god bio opušten i vedrog duha, on ne pristaje ni na šta što nije visokog kvaliteta, kako kada su u pitanju proizvodi čije boje brani, tako i kada se radi o njegovom personalnom marketingu, pa nam je jasno stavio do znanja da posao mora biti odrađen do perfekcije i kada su u pitanju najsitniji detalji. :)

A rezultat?

25 Viber stikera odobrenih od strane Šimeta. U povjerenju, rekao nam je da ne može da odabere samo jedan koji mu je favorit, a izaziva vas da pokušate isto. :)

Dopada ti se?

Kontaktiraj nas.