U Dizajn

Vratija se Šime Viber stikeri

Vratija se Šime!

Eva Viber stikeri

Čekajte, hoćete da kažete da ste nagovorili nekoga ko važi za tradicionalnu osobu, koja teško mijenja navike, da uplovi u online svijet? I to samo za nekoliko mjeseci?

Dobra stara kaže da ništa nije nemoguće ako to dovoljno jako želiš, a da je ova tvrdnja tačna, možemo pričati na primjeru Šimeta, zaštitnog lica brenda Eva. :)

Kako je sve počelo?

U saradnji sa Šimetovim timom, odlučili smo da je krajnje vrijeme da ovog najšarmantnijeg ribara Jadrana predstavimo na jednoj od najpopularnijih komunikacionih platformi.

Šime kao Šime – koliko god važio za nekoga ko se drži tradicije, ipak je jedno skroz opušteno biće sa kojim je lako uspostaviti dogovor, pa nam je dao zeleno svijetlo i tako je čitav proces otpočeo. :D

Ono što nam je olakšalo posao, jeste to što nam je Šime jednom prilikom rekao kako ga drugi vide – kao bezbrižnog optimistu koji asocira na more i djetinjstvo i ne prestaje da budi pozitivne emocije i sjećanja.

Ipak, koliko god bio opušten i vedrog duha, on ne pristaje ni na šta što nije visokog kvaliteta, kako kada su u pitanju proizvodi čije boje brani, tako i kada se radi o njegovom personalnom marketingu, pa nam je jasno stavio do znanja da posao mora biti odrađen do perfekcije i kada su u pitanju najsitniji detalji. :)

A rezultat?

25 Viber stikera odobrenih od strane Šimeta. U povjerenju, rekao nam je da ne može da odabere samo jedan koji mu je favorit, a izaziva vas da pokušate isto. :)

Dopada ti se?

Kontaktiraj nas.