Čelebić Grupa

Kako graditi nešto za one koji grade cijelog života? Pa, morate biti spremni na neistražene vode. Čelebić Grupa je građevinski gigant, koji posluje u različitim branšama. Kompanija je toliko velika da joj je bila potrebna skoro pa savršena web prezentacija, putem koje bi mogla da komunicira svoj ugled i portfolio.

Čelebić

To deal with this huge assignment we put together a team of 9-10 people whose job was to do nothing for a week, but to do research and give ideas. After a while we had a sketch, on top of which we wanted to build. 

Kako bismo se izborili sa tako velikim zadatkom i povjerenjem koje nam je ukazano, sastavili smo tim od 9-10 ljudi, čiji posao je nekih 7 dana bio da rade ništa drugo do istraživanje i da daju ideje. Nakon nekog vremena došli smo do skice, na kojoj smo krenuli da gradimo.

Ideja je bila da idemo sa sajtom koji je kompletno unikatan u domenu razvoja i dizajna. Sve drugo, smatrali smo, bilo bi malo. Manje od očekivanog. U timu su radili 2 backend i 3 frontend programera. Njihov posao je bio da povežu sve kockice, kako bi sajt bio besprekoran. Zatim su na red došli dizajneri, koji su se pobrinuli da svaki detalj bude na svom mjestu.

Iako je prošlo nekoliko godina od ovog projekta, on je i dalje reprezentativan i u skladu sa standardima web razvoja koji poznajemo danas. To je ono što se dobije kada se stvari rade podrobno – dugovječnost. Baš kao i što Čelebić Grupa i dalje pliva u vodama građevine.

Link do sajta.

Dopada ti se?

Kontaktiraj nas.