U Dizajn

Ukus i tradicija – Za sva čula

Crna Gora je divna zemlja. Ponosimo se pejzažima, kulturom, različitostima i čime sve ne. Ali, ono što nas vjerovatno odvaja od ostatka svijeta (bar mi tako mislimo) je što ne postoji puno mjesta na svijetu gdje se uživa kao ovdje. Jedno od naših prirodnih čuda skriveno je u obliku Nacionalnog parka Skadarsko jezero. Na tom područuju, već vijekovima, živi i stvara jedna stara porodica, koja se bavi vinogradarstvom. Ovo je njihova priča.

Porodica Pejanović poznata je po svojim vinima i prirodnim sirupima. Sve što rade, rade na staromodan način, što predstavlja dodatnu vrijednost njihovim proizvodima. Turizam je u porastu, pa je došao red da i oni svoja alkoholna i bezalkoholna pića ponude široj publici. Naš zadatak je bio da osmislimo novi identitet brenda i kreiramo webshop.

Da bi se uopšte bacili na posao, morali smo zadrijeti duboko u korijene crmničkog regiona, kako bi razmujeli šta porodica Pejanović želi da poruči svijetu. Došli smo do zaključka da je potrebno proširiti riječ o prirodnim bogatstvima, koja im omogućavaju da te plodove pretvaraju u eliksire za dušu i tijelo. Sa tom idejom došli smo do prve etape rada i dizajnirali logo i pakovanje. To nam je bila osnovica za kreiranje sajta. Koristili smo WordPress temu i modifikovali je. Na kraju smo dodali sistem plaćanja i pretvorili sajt u lijep webshop.

Sa novim brendingom i webshop-om, brand Ukus i tradicija raste svakog dana. Crnogorci posjećuju porodicu Pejanović kako bi uživali u vrhunskim vinima i prirodnim sirupima, ali i domaćim specijalitetima. Osim toga i webshop bilježi rast korisnika. Sve više ljudi želi dio Skadarskog jezera u boci. Sve što nama preostaje da kažemo je – živjeli!

Link do sajta.

Dopada ti se?

Kontaktiraj nas.